Kışla Mahallesi 45. Sokak No: 20/101-102 Muratpaşa ANTALYA

Kurs seç
Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Antalya'da Python kursları

Yeni başlayanlar için Python kursları

Nova Bilgisayar Akademisi, BT endüstrisindeki yolculuğuna başlayan ve programlamanın temelleri hakkında çok az bilgiye sahip olan herkesi ders almaya davet ediyor. Öncelikle Python programlama dilini öğrenmenizi öneririz. Aranan bir uzman olmak için, uygulayıcılardan öğrenmek gerekir. Öğrenciler öğretmenden mentorluk desteği alırlar. Öğrencilere ortaya çıkan sorunlar hakkında tavsiyelerde bulunuyor, şöyle açıklıyor:

- En basit ve en esnek programlama dillerinden biri olan Python'da nasıl yazılır;

- değişkenler nelerdir, veri türleri; Hangi sözdizimine sahiptir?

- ne kadar işlevsel; - web programlamada nasıl kullanılır.

Python programlamayı sıfırdan öğrenmek

Kurslar, mevcut BT uzmanları, başarılı uygulayıcılar tarafından yürütülmektedir. Mentorlar ilginç pratik deneyimleri paylaşırlar. Kursiyer grubunda, her birinin başarısı öğretmen için önemlidir, bu nedenle benzersiz yazarın metodolojik geliştirmeleri kullanılır. Mezun olduktan sonra öğrenciler kendi projelerini yazar, sunumlar hazırlar ve başarıyla savunurlar. Öğretmenlerin desteğiyle, en iyi çalışmayı ve işverenin başvuru sahibine dikkat etmesini sağlayan bilgileri içeren ağır bir portföy oluştururlar.Kurslar, mevcut BT uzmanları, başarılı uygulayıcılar tarafından yürütülmektedir. Mentorlar ilginç pratik deneyimleri paylaşırlar. Kursiyer grubunda, her birinin başarısı öğretmen için önemlidir, bu nedenle benzersiz yazarın metodolojik geliştirmeleri kullanılır. Mezun olduktan sonra öğrenciler kendi projelerini yazar, sunumlar hazırlar ve başarıyla savunurlar. Öğretmenlerin desteğiyle, en iyi çalışmayı ve işverenin başvuru sahibine dikkat etmesini sağlayan bilgileri içeren ağır bir portföy oluştururlar.

Python kursundaki pratik ödevler öğrencilere fayda sağlayacaktır, mentorlar her zaman ortaya çıkan soruları cevaplamaya, ödevler hakkında yorum yapmaya hazırdır. Materyalin daha iyi özümsenmesi için öğretmenler, deneyim kazandığınız çözerek çok sayıda ev alıştırması ve görevi geliştirir.

Beklenen sonuç nedir?

Öğrenciler, programlamanın teorik ve pratik temelini öğrenecekler; temel program ve algoritmaların yazılması; onları anlamayı öğrenin; algoritmik düşünme geliştirin. Öğrenciler Python kullanarak hangi karmaşık görevlerin çözülebileceğini anlayacak, dilin avantajlarını, talebinin nedenlerini, kullanım alanlarını öğreneceklerdir. Eğitim programı, eğitim standartlarının gereklilikleri ve bilişim şirketlerinden uzmanların istekleri dikkate alınarak oluşturulmuştur.

Python'da İleri Düzey Kurs

Eğitim, Python geliştirmenin temellerini bilen, temel düzeyde programların yapısını tasarlayabilen, programlama bilgi ve becerilerine ileri düzeyde hakim olmak isteyenler için uygundur ve kalifiye uzmanlar için de faydalıdır. Program, maksimum pratik eğitim üzerine inşa edilmiştir.

Geliştirme sürecinde web sunucularının çalışmaları incelenecek ve Python'da İnternet, popüler grafikler ve matematiksel paketler için uygulamalar oluşturulacaktır. Eğitim Python 3 tabanlıdır. Geliştirme ortamı olarak PyCharm kullanılmaktadır. Kullanıcıların rahatlığı için sınıfta kontrol edilen testler ve ödevler derlenir ve zor durumlar üzerinde çalışılır. Ayrıntılı bir Python çalışması, dilin tüm potansiyelini kullanmanıza ve daha karmaşık görevleri gerçekleştirmenize olanak tanır.

Neden Nova IT Academy'yi Seçmelisiniz:

- istihdam: işgücü piyasasında talep edilen gerekli bilgi, BT'de doğru gelişim yolunu bulmaya yardımcı olur. Eğitimden sonra, en iyi öğrencilerin önde gelen şirketlerde istihdam edilmesi önerilir;

– mevcut programlar: öğretmenler BT dünyasındaki eğilimleri ve değişiklikleri takip eder, öğrenci gelecekteki bir işverenin ihtiyaç duyduğu en son bilgileri alır;

— arkadaşça ilişkiler: çevrimiçi ve çevrimdışı öğretmen ve sınıf arkadaşları, habercideki yeni bağlantılarınız, bir ağ oluşturma ve faydalı bilgi kaynağı.

Nova International Computer Academy'ye gelin, Orel'deki python kurslarına kaydolun. Gelecekteki mesleğinizin başlangıcı olacak kendinden emin bilgi ve beceriler kazanacaksınız. Eğitiminize ileri düzeyde devam edebilecek ve BT alanında rekabetçi bir uzman olabileceksiniz ve geliştirici olmak isteyenler hemen ileri bir programda eğitim almaya başlayacaklar!

Merhaba!
Teknokent desteği ile %60'a varan Eğitim Bursu fırsatını kaçırma!
Bilgi Al!
Teknoparktan %60'a kadar eğitim bursu alın, 5 kontenjan kaldı!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler