Kışla Mahallesi 45. Sokak No: 20/101-102 Muratpaşa ANTALYA

Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Antalya'da yazılımcı kursları

Her gün yeni programlar oluşturuluyor, geliştirme ekibinin, programların kalitesini yükseltmek için yayınlanmadan önce  QA test uzmanlarına ihtiyacı var.  Bu kişilere Yazılım Test Mühendisleri denir. Bir yazılım yazıl ım ürünündeki sorunları tanımlayan ve düzelten kişidir.

IT'de bu yöndeki profesyoneller, milyonlarca insan için faydalı olan büyük projelere katılımlarını hissetmekten memnuniyet duyarlar.  Bu tür uzmanlar büyük talep görüyor, bu da onlara her zaman iş imkanları olacağı anlamına geliyor.  Nova IT Computer Academy, danışmanlar tarafından geliştirilen benzersiz bir programa göre test uzmanları için kurslar düzenler.

Yazılım test etme kursları - öğrenmenin hızlı bir yolu
 Yazılım testinde uzmanlaşmanın kısa bir yolu, Nova Academy'deki yazılım eğitim kurslarıdır.  Uygulamalı derslerde deneyimli öğretmenler, öğrencilere bir testçinin ne yaptığını, hangi becerilere sahip olması gerektiğini açıklar.

 Öğrenciler, uygulamaları ve web sitelerini, programları kontrol ettiğini öğrenecekler.  Yazılımcı hataları bulur, müşterinin isteklerine göre ayarlamalar yapar, yapılan iş ve test edilen malzemenin kalitesi hakkında raporlar sunar.

Temel olarak, testçiler şunları denetler:
 - ürünün işlevselliği, iş mantığı;
 - grafik arayüzü;
 - yazılım ürününün ana görevlerinin uygulanmasının doğruluğu ve kullanıcıların rahatlığı.
 QA uzmanları belirli kişisel niteliklere sahip olmalıdır:
 - analitik bir zihne sahip olmak;
 - büyük miktarda veri ile çalışabilme;
 - gayretli olun;
 - ayrıntılara özen gösteren;
 - yaratıcı ve kalıcı;
 - Strese dayanıklı ve kendi kendine öğrenme.

 Oyun testçisi

Bu meslek hızla popülerlik kazanıyor.  Oyun testçisi kimdir?  Amacı sistemdeki oyun esnasında olumsuz etkileyebilecek hataları bulmaktır, tüm kullanıcı eylemlerinin doğru çalışıp çalışmadığını kontrol eder.  Deneyimli QA uzmanları, bir oyun testçisinin bilmesi gereken her şeyi öğretecek: oyun projelerinin nasıl çalıştığını, bir oyunun yaşam döngüsünün ne olduğunu, özelliklerinin neler olduğunu öğrenin;  oyun mekaniğinin inceliklerini anlamak;  mobil ve masaüstü oyunlarında nasıl test yapılacağını anlayın.

 Neden Nova Akademi'yi seçmelisiniz: Projelerinde yüksek sonuçlar elde etmiş Nova-yeni uzmanlar eğitilir;  program, müşterinin isteklerine ve IT pazarının ihtiyaçlarına göre ayarlanır;  Sınıflar küçük gruplar halinde ve uygun zamanlarda yapılır.

Eğitimin faydaları nelerdir:
 - IT alanında kendinizi geliştirerek gelecek vaat eden yeni bir meslek edinin;

 — pratik profesyoneller zengin test deneyimlerini IT şirketlerinde paylaşacaklar;

 - prestijli bir şirkette yazılım test uzmanı olarak iş bulmak;

 - Rusya'da ve uluslararası şirketlerde rahat koşullarda çalışma fırsatı olacak;

 Kendi yaşam kaliteniz değişecek.

Bir testçi için hangi bilgi önemlidir?
 Problemleri belirlemek için test etme ve teknoloji teorisine hakim olmak (bir bilgi tabanı oluşturur).

 Kod yazma becerisi (bilginin önemli bir yönü).

 Popüler bir programlama dilini öğrenmek (JavaScript, C++, Sharp, PHP).

 Sorunların tespiti ve lokalizasyonu ve ortadan kaldırılması (Redmine veya Jir programı).

 Test edene yardımcı olacaktır: İngilizce bilgisi (rekabet gücünü artırır);  otomatik testler yazılması (size rahatlama fırsatı verir).

 Bir testçinin bakış açıları nelerdir?

Her geçen sene IT-uzmanı ihtiyacı 2 katı artıyor.  Bir testçinin etkinliği, hızla bir kariyer oluşturması, ofiste olmadan uzaktan çalışabilmesi ve yüksek maaşı olması nedeniyle çekicidir.

 Bir IT şirketinin her yeni ürünü, bir banka projesi yazılım test cihazları olmadan geliştirilmez veya devreye alınmaz, piyasaya giren programların kalitesini iyileştirmekle uğraşan onlardır.

 Herhangi bir şirket bir yazılım test cihazına sahip olmakla ilgilenir.  Programcılara bir yazılım ürünü yazmak için büyük fonlar tahsis edildiği bilinmektedir.  Bu nedenle, çalışmalarının sonuçlarını test etmek şirket için büyük önem taşımaktadır.

 Nova Bilgisayar Akademisi'ne bekliyoruz, yazılım uzmanı olmak İçin kaliteli bir eğitim alın!

Merhaba!
Teknokent desteği ile %60'a varan Eğitim Bursu fırsatını kaçırma!
Bilgi Al!
Teknoparktan %60'a kadar eğitim bursu alın, 5 kontenjan kaldı!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler