Kışla Mahallesi 45. Sokak No: 20/101-102 Muratpaşa ANTALYA

Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Çocuklar için programlama okulu

Günümüzde programlama her yerde gereklidir: uzay araştırmalarında, tıpta, müzik bestelerinde... Hayat hakkındaki görüşlerimizde bir değişiklik yaptı, günlük yaşamda onsuz yapamayız.

Çocuk Bilgisayar Akademisi, çocuklara geleceğin mesleklerini öğretmek için mükemmel bir program geliştirdi. Modern teknolojiler, çocukların oyun biçiminde ciddi ve çok yararlı bilgi ve beceriler kazandıklarını fark etmeden zevkle programlamayı öğrenmelerini sağlar ve bu harika bir şeydir.

Günlük olarak kullanılan sistem bilgisinin kompleksi, çocuklara programlamanın sağladığı şeydir, fizik, yabancı dil, matematik okulunda eğitim almak kadar popülerdir.

Öğrenciler kendi projelerini geliştirmeye heveslidirler, benzer düşünen insanlardan oluşan bir ekipte çalışmayı öğrenirler. İşbirliği, takım çalışması, planlama ve hedefe ulaşma becerilerini geliştirir. Programlama derslerinden edindiğiniz temel bilgiler, çocuğunuz için, kim olursa olsun, gelecekte ne yapacağına bakılmaksızın yararlı olacaktır.

Akademide eğitimin etkinliği

Eğitim programı, BT teknolojisinin araçlarının yararlı kullanımını, uygulamaların oluşturulmasını, mantıksal düşüncenin geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Nova IT Academy'de eğitimin faydaları:

- alaka düzeyi - sadece BT teknolojilerindeki çocukların liderlik niteliklerini geliştiren modern bilgi;

- profesyonellik - çocukları sonuca ulaşmak için motive eden benzer düşünen öğretmenlerden oluşan bir ekip;

— Rahat ortam - öğretmenlerin ve öğrencilerin ortaklıkları, modern ekipmanlarla donatılmış konforlu işler.

Çocuklara programlamayı ne zaman öğretmeye başlayacaksınız?

Modern bebekler tabletleri kullanmaya ve neredeyse aynı anda konuşmaya başlarlar. Çocuğunuz internette oturmayı seviyorsa, telefondan ayrılmazsa onu azarlamayın, destekleyin. Hobiyi doğru yönde yönlendirin, programlamayı faydalı bir şekilde öğrenmesine izin verin

Çocuklar ne kadar erken programlamaya başlarsa o kadar iyi olurlar. Yetişkinlikte böyle genç bir kişi ya da kız kendinden emin hissedecek, başarılı olacaklar.

Çocuklarınız ne öğrenecek?

Kod - algoritmalar derlenir ve kod yazılır, oyun şeklinde öğrenme, çocukların giderek daha karmaşık programlar oluşturmayı öğrendikleri özel olarak tasarlanmış etkileşimli bir ortam. Çocuklar bu aktiviteye düşkündür, çünkü kullanıcılar arasında oyunların yaratıcısı olurlar.

Scratch tam teşekküllü bir geliştirici aracıdır, çizim, müzik, çocuklar video oluşturma, ses dosyalarını düzenleme ve en önemlisi çocuklar için tasarlanmış bir programlama ortamı gibi büyük yeteneklere sahip bir programlama dilidir. Okul çocukları, çok çekici ve anlaşılır oldukları için Scratch'ta komutları yerine getirmekten mutluluk duyarlar.

Minecraft kendini ifade etmenin bir yoludur, Minecraft'ta programlama oyunu büyüleyici kılar, dünyaları yaratılır, hayata gelirler. Çocuklar hayal gücünü geliştiren, fikirleri uygulayan bir oyuna dalıyorlar.

Python - yeni başlayanlar için uygundur, basit bir dil, hızlı bir şekilde öğrenilir, üzerine karmaşık ama etkili programlar yazılmaz. Okunması kolaydır, sonucu hemen görebilir, animasyon yapmanıza izin verir.  

Programlamayı öğretmek için programlar, farklı yaşlardaki çocuklar için tasarlanmıştır — 7 ila 14 yaş arası. Çocuklar bilgisayarın bir oyuncak olmadığını, ancak çok şey başarabileceğiniz, iyi bir BT uzmanı olabileceğiniz, prestijli bir şirkette iş bulabileceğiniz bir araç olduğunu anlıyorlar. Ancak bunun için bilgiye ek olarak pratik deneyim kazanmak için çok çalışmanız gerekir, o zaman yüksek ücret talep edebilirsiniz.

Eğitimin özellikleri

Küçük Akademide, öğrenme süreci, elde edilen pratik bilginin maksimum kullanımı üzerine kurulmuştur. Oyun biçiminde çocuklar proje oluşturmayı, «akademik» para kazanmayı öğrenirler. Ebeveynler, çocuklarının öğrenme sürecini, eğitim programını izleyebilecekleri elektronik bir sistemle kontrol ederler.  

Çalışma süresince, her çocuk, ruhun yattığı yöne doğru ilerlemek için Bt'deki sevdikleri alanları kendileri için belirler ki bu en iyi sonucu verir.

Uygulama öğretmenleri
Mentorlar önde gelen BT şirketlerinde çalışırlar, kendi projelerine sahiptirler. Sınıflarda öğrencileriyle ilginç deneyimleri paylaşıyorlar, onlara yararlı bilgiler vermeye çalışıyorlar, malzemenin %100 asimilasyonuna ulaşıyorlar. Öğretmenler çocuk psikolojisini iyi biliyorlar ve çocukları başarılı olmaları için motive edebiliyorlar.

Eğitim süreci nasıl gidiyor
Kurslarda okuyan bir öğrenci, karar verebilecek, kendi sorumluluğunu üstlenebilecek, kendi bakış açısını savunabilecek, takım halinde çalışabilecek, uzlaşabilecek bağımsız bir kişiye dönüşür. 

Eğitimin bir sonucu olarak mezunlarımız en iyi şekilde şunları öğreniyor:

programlama, web sitesi geliştirme, fotoğraf ve video çekimi, modelleme, oyun tasarımı, web projeleri oluşturma, robotları yönetme, animasyonlar ve çok daha fazlası.

Sevgili ebeveynler! Küçük Bilgisayar Akademisi, erkek ve kızlarınızı büyüleyici bilgisayar dünyasını tanımak için eğitime davet ediyor!

Merhaba!
Teknokent desteği ile %60'a varan Eğitim Bursu fırsatını kaçırma!
Bilgi Al!
Teknoparktan %60'a kadar eğitim bursu alın, 5 kontenjan kaldı!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler